Медичні засоби для лікувальних закладів Черкас отримав Благодійний фонд «Хрещатик-Сіті»

Медичні одноразові халати та бахіли для потреб черкаських лікувальних закладів отримали волонтери БО «БФ «Хрещатик-Сіті» від ГО «Громадський рух «Обʼєднанні», з яким тепер теж зав’язались партнерські стосунки.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Відвідала потужний медично-благодійний хаб. Поспілкувавшись з колегами з ГО «Громадський рух «Обʼєднанні», які є партнерами міжнародного благодійного фонду Nova Ukraine, я зрозуміла одну важливу річ. Чим більше на нас тиснуть негативні обставини, тим сильніше ми гуртуємось, щоб підтримати один одного. Гадаю, саме тому російське іпсо щодо «втоми від війни», яке останнім часом активно поширюється ворогом, на нас не діє. Не секрет, що медична галузь під час війни зіштовхнулась з неймовірними викликами. Це і руйнування лікарень, і колосальне збільшення пацієнтів, і нехватка медичного обладнання та персоналу і багато інших проблем, які потребують швидких та ефективних рішень. І команда «Обʼєднанних» працює саме в цьому важливому напрямку, щоденно допомагаючи медичній галузі впоратися з викликами. Географія допомоги – вся Україна з пріоритетом підтримки прифронтових регіонів. Щиро дякую, Тетяні та Сергію Діденко, Нелі Нагайчук та всій  команді ГО «Громадський рух «Обʼєднанні» за таку важливу роботу! Колектив БО «БФ Хрещатик-Сіті» висловлює вам вдячність за підтримку та співпрацю. Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *