Магічний оберіг черкаський коледж створив до свого ювілею

Оберіг, наділений за народним повір’ям силою магічного захисту від усіх лих, родинного єднання та мудрості – ляльку-мотанку, створили викладачі Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу на честь 60-річчя свого навчальноо закладу. Відтепер лялька-мотанка прикрашає хол коледжу.  

Про це журналісту «City News» повідомила директора коледжу Людмила Крикуненко.

З її слів до свого ювілею заклад запланував до 30 заходів, які розкриють студентам історію, традиції та цінності одного із найстарших вишів регіону.

Зокрема, днями у коледжі уже провели благодійний ярмарок, де збирали кошти для ЗСУ, презентували музейну експозицію історичних пам’яток закладу та електронну фотокнигу випускників коледжу. Тут ще планують провести студентський флеш-моб, фотоконкурс та інтелектуальну гру для студентів закладу.

А 5 жовтня Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу збирає  десятки закладів області на науково-практичну конференцію «Інноваційний розвиток фахової передвищої освіти: інтеграція науки і практики». Саме тут провідні виші регіону обміняються досвідом впровадження освітніх технологій та інноваціями у системі освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *