Черкаським бібліотекам дарують книгу Олеся Донія про те, як українцям стати щасливими (фото)

Ініціативна група черкаських патріотів на чолі з екс-міським головою Черкас Анатолієм Волошиним передала бібліотекам книгу відомого українського політика і журналіста, лідера студентської «Революції на граніті» початку 90-х років минулого століття Олеся Донія.

Свою нову книгу  – «Українська мрія 25 сходинок до суспільного щастя» Олесь Доній презентував у різних містах України. Два тижня тому така ж презентація за участю автора відбулась і у Черкасах.

Ініціатором дійства, що відбулось у музеї «Кобзаря», виступив екс-голова Черкас Анатолій Волошин, який і запросив Олеся Донія презентувати громадському активу обласного міста свою книгу про те, як збудувати в Україні громадянське суспільство і забезпечити громадянам гідне життя.

Днями, з нагоди Дня бібліотек, ініціативна група активістів на чолі з Анатолієм Волошиним і відомим громадсько-політичним діячем Михайлом Вакуленком відвідали низку бібліотек Черкас, передавши у їхні фонди книгу Олеся Донія.

Зокрема, книга поповнила фонди Черкаської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка та ін.

«City News» вже інформував читачів, про те, нещодавно на запрошення екс-міського голови Черкас Анатолія Волошина до обласного центру  приїздив автор книги Олесь Доній, який і презентував її громадському активу міста у музеї «Кобзаря».

На презентації окрім Анатолія Волошина були присутні активісти громадсько-політичного життя Черкас, відомі місцеві політики, історики, діячі культури, волонтери, представники громадськості, а також відомі черкаські борці за здобуття незалежності України.  

25 сходинок до суспільного щастя, викладених у книзі, на думку автора – це є сформульована концепція національної ідеї, власне, сама ідея, а також шлях, який мають подолати українці до суспільного щастя. Кожна із 25-ти сходинок – завдання для українців, які вони мусять виконати, щоб збудувати щасливе життя у своїй країні.

Читати за темою:

Презентація книги про українську мрію відбудеться у Черкасах (відео)

Як досягти щастя українцям і збудувати щасливе життя в Україні: рецепт Донія

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *