На Черкащині їзда п’яної компанії закінчилася ДТП

Водій в’їхав у металобетонну споруду. Під час ДТП у салоні машини перебувала компанія з трьох людей, кермувальник та двоє пасажирів. Усі мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

ДТП сталася 15 жовтня близько 22:00 години у місті Шпола. Водій автомобіля ВАЗ-2102 рухаючись вулицею Національною не обрав безпечної швидкості та не впоравшись з керуванням в’їхав у металобетонну споруду.

Під час ДТП у салоні машини перебувала компанія з трьох людей, 32-річний кермувальник та двоє пасажирів, 23 та 30 років. Всі троє знаходились в стані алкогольного сп’яніння та пройшли освідування. Результат позитивний. Учасників автопригоди, яких доставляли до лікарні, оглядали медики. Від госпіталізації вони відмовилися.

На порушника поліціянти склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та ст. 124 Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу) КУпАП.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *