Із Черкас до Відня з важливою місією їде волонтерка «Хрещатик-Сіті» і фотографує все цікаве

Із важливою місією за кордон днями поїхала волонтерка Благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик-Сіті» Тетяна Моргуненко. Нині автошляхами Європи наша Таня  їде у німецьке містечко Ліндау, яке знаходиться на кордоні Німеччини з Австрією.

Про повідомив журналіст «City News».

Візит-  свого роду знак вдячності німецьким волонтерам з партнерської організації «Ukraine hilfe» з м.Ліндау, що у Баварії, які вже кілька разів привозили гуманітарну допомогу для  Дитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Основна ж мета місії нехай поки що залишиться інтригою.

Не дивлячись на надзвичайно тісний графік поїздки, спричинений тривалою затримкою під час подорожі через поломку автобуса і черги на кордоні, Таня встигає сфотографуватися біля тих визначних місць, повз які проїжджає. На світлинах – вулицы ы пам’ятники столиці Австрії – Відня.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Фото Тетяни Моргуненко

Центральна вулиця Відня.
Пам’ятник Гете
Пам’ятник Шіллеру
Академія художніх мистецтв.Відень.Перед цією будівлею на площі- пам’ятник Шиллеру.
Табір для переселенців у Відні.
Тетяна Моргуненко спілкується з Спілкувалась з українськими родинами, що там проживають.
Словацько-австрійський кордонї. Великий потік автомобілів, але “пробок” немає
Мийка для собак. Тож свтого чотирилапого улюбленця можна помити просто на вулиці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *