Понад 2 тисячі упаковок засобу для захисту імунітету у Черкасах роздали волонтери

Більше двох тисяч упаковок засобу для покращення імунітету в ході соціальної акції «День зміцнення імунітету» родинам військових, переселенців, багатодітних  та пенсіонерам роздали у Черкасах волонтери благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це на власній сторінці у мережі «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Чому вчора наша команда провела «День зміцнення імунітету». Нормальний сон, фізична активність, раціональне та збалансоване харчування – це ті прості, але дієві речі, якими людина може допомогти власній імунній системі. Сміх стимулює вироблення гормону радості – серотоніну, який допомагає захищати організм від хвороб. Але під час війни такі прості речі, як міцний сон і тим паче щирий сміх це як щось омріяне, але недосяжне. Натомість постійним супутником стає стрес. Стрес, який може погіршити роботу імунітету, призвести до безсоння. А що відчувають наші захисники? Про який здоровий сон може йти мова… Саме тому завдяки нашим партнерам Благодійний Фонд “Мальви Україна” Malve di Ucraina, Associazione Ucraina a Verona Roman Hoydan Fondazione Banco Farmaceutico ETS ми мали можливість зміцнити імунітет наших захисників, та цивільного населення (родин ВПО, пенсіонерів, дружин військовослужбовців) передавши 2160 упаковок Davitamon PRO IMMUN. Загалом десять благодійних фондів Черкащини, які надали нам запити та майже 300 осіб, які вчора до нас завітали отримали гуманітарну допомогу. Дякую Татьяна Моргуненко Ірина Трущенко Ірина Діброва Diana Glushchyk Роман Куликов Vladimir Limarenko-Polansky за вашу волонтерську допомогу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *