У черкаській школі вшанували пам’ять воїнів-випускників

Напередодні Дня Героїв у Черкаській загальноосвітній школі №26 ім. ім. І. Ф. Момота відбулося відкриття меморіальних дошок на честь випускників цієї школи: Момота Ігоря Федоровича, Моспана Антона Юрійовича, Пшеченка Євгена Юрійовича, Бугаєнка Владислава Степановича та Варченка Віталія Федоровича.

Вшанувати пам’ять воїнів-випускників закладу, які віддали своє життя за Батьківщину, прийшли заступниця міського голови Anastasiia Chubina, депутат Черкаської міської ради Араік Рафікович Мкртчян, родини загиблих випускників, представники громадськості та воїни-захисники Державної прикордонної служби України. Всі разом вони зібралися, щоб висловити свою повагу та вдячність за мужність та самопожертву тих, хто віддав своє життя заради майбутнього країни.

«Наші Герої своїм подвигом назавжди закарбували свої імена в історії держави. Вони залишаються в пам’яті не лише як відважні воїни, але й як приклад справжньої людяності та патріотизму для наступних поколінь. Їхня відвага і самопожертва є втіленням найвищих ідеалів гідності та героїзму, а їхні імена завжди будуть світити, як символ незламності та непохитної віри у світле майбутнє нашої країни», – відзначила Анастасія Сергіївна.

Інформують у департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *