Як оновити свої військово-облікові дані в ЦНАПі (роз’яснення)

Завтра 18 травня вступає в дію Закон про мобілізацію. Відповідно до нього, військовозобов’язані громадяни зобов’язані оновити свої дані. Зробити це можна в ТЦК, через мобільний застосунок, який невдовзі буде презентований Міністерством оборони України, або в ЦНАПі.

Процедуру оновлення даних через ЦНАП журналісту «City News» роз’яснив начальник управління Центру надання адміністративних послуг у м. Черкаси Олег Ткаченко:

– Для того, щоб оновити свої дані через Центр надання адміністративних послуг необхідно особисто прийти у Центр. При собі потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код. Також, особа, яка звернулась до Центру із озвученим вище питанням зобов’язана вказати актуальний номер телефону, – зазначив Олег Ткаченко.

Заяву заповнює адміністратор.

У ній вказують:

прізвище, ім’я, по батькові;

дату народження;

ідентифікаційний код;

фактичне місце проживання;

номер телефону;

адресу електронної пошти (за наявності).

– Після того, як заявник підписав заяву, адміністратор роздруковує її, заявник ставить підпис і отримує результат. На цьому етапі повноваження ЦНАПу завершується. Щодо інших питань необхідного звертатися до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, – резюмував начальник управління ЦНАП, додавши, що актуалізувати дані в ЦНАПі можна буде без попереднього запису.

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *