«Кото-свято» провели у Черкасах до Міжнародного дня захисту дітей

Свято «Щедрий Кіт» зібрав друзів» провели у центральному сквері Черкас «Юність» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Цікаве дійство для дітей організував Благодійний фонд «ДоброКіт» за сприяння Департаменту освіти та гуманітарної політики та КП «Дирекція парків».

Про це журналісту «City News» повідомила пресслужба КП «Дирекція парків».

– Було влаштовано веселе та пізнавальне дозвілля для всієї родини: презентацію дитячої книжки Ігоря Волошина «Життя та пригоди кота Мелмана», яка щойно вийшла з друку, квест за її мотивами, знайомство з котиками, які шукають родини, майстер-класи з малювання, ліплення, розважальну шоу-програму від юних талантів міста, благодійний гаражний розпродаж, всі зібрані кошти з якого будуть направлені на допомогу, стерилізацію та лікування безпритульних тварин, – розповіли у пресслужбі.

Довідка:

Торік у серпні у сквері «Юність» Благодійний фонд «ДоброКіт» у рамках програми виділення грантів у галузі культури встановив скульптуру «Щедрого кота». Частину коштів надали з бюджету Черкаської територіальної громади, частину – благодійні організації та партнери. Основна мета – допомога у зборі коштів на харчування та догляд за безпритульними котами. Автором фігурки є черкаський скульптор Владислав Димйон. Паркова скульптура має вмонтований сейф-сховище, куди усі небайдужі можуть класти пожертви на потреби тварин, які не мають дому. Після цього, за задумом організаторів, потрібно погладити котика і загадати бажання, яке, переконані зооволонтери, обов’язково здійсниться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *