У Долині троянд співатиме Могилевська і всіх частуватимуть вуличними смаколиками

На святкуванні 735-го дня народження Черкас, гостей свята чекають мультимедійне шоу, веселі дитячі перегони, виступи відомих музичних гуртів, і фестиваль вуличної їжі.

Про це журналістам City News повідомила пресслужба Черкаської міської ради.

«Цими вихідними ми відзначатимемо День народження рідних Черкас. З цієї нагоди у місті відбудуться спортивні турніри, мистецькі події та музичні подарунки», – йдеться у повідомленні.

День міста відзначатимуть усі вихідні, починаючи з п’ятниці.

Стартує розважальна програма у сьогодні увечері з презентації документального фільму «Jazz Days Черкаські джазові дні 1989 – 2019» (кінотеатр «Україна»), що почнеться о 17.00 та відкриттям оновленого скверу «Юність» о 19.00.

У суботу святкування почнуться у Долині троянд о 12.00 із фестивалю вуличної їжі. Водночас починається мультимедійне шоу та почнуть роботу світлові фотозони.

Увечері на гостей свята чекає велика концертна програма за участю місцевих та відомих в Україні гуртів і виконавців. Серед них гурти «Спів братів», «KAROOKA» and Band», Ані Петровської (PETROVOCHKA), колектив «Flatcher», український рок-гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та концерт відомої співачки Наталії Могилевської.

Розваги територіально не обмежаться лише Долиною троянд.

Детальний план заходів див. на сайті Черкаської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *