У Черкасах немає жодного пункту обігріву, який працює цілодобово

Не дивлячись на те, що міська влада Черкас повідомила про розгортання чотирьох пунктів обігріву, реально працює лише три. А єдиний пункт, який має працювати цілодобово, ще не відкрито.

Про це журналістам City News повідомив заступник директора департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин.

З його слів в обласному центрі поки діє три пункти обігріву, що знаходяться за адресами м. Черкаси, вул. Пушкіна, 13а, вул. Гвардійська, 7/5, і  бул. Шевченка, 307 (адміністративна будівля Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради). Проте працюють вони лише у робочі дні з понеділка по п’ятницю з 8.00 по 17.00.

У вихідні і у позаробочі години буднів знедолені люди мусять розраховувати самі на себе.

–  Цілодобово має працювати тільки один пункт обігріву, який створено на базі благодійної організації «Сто відсотків життя Черкаси», що знаходиться за адресою вул. Рєпіна 12/1. Однак він ще не запущений у роботу, бо там триває ремонт, – зазначив Ігор Волошин.

Скільки часу триватиме ремонт у Департаменті соціальної політики Черкаської міської ради не знають, і кажуть лише про те, що роботи йдуть у авральному темпі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *