Повне авто одягу та іграшок привіз волонтерам черкащанин

Автомобіль, весь салон якого був заповнений мішками з іграшками та одягом для дітей та доросли, передав волонтерам для переселенців небайдужий черкащанин.

Як повідомили журналісти “City News”, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», спонсором для переселенців виступив черкащанин Денис МИРОНЕНКО.


– Він зібрав вдома речі і іграшки своїх дітей, свій одяг та взуття, без якого родина може обійтись, і віддав на корисить переселенців. Одяг для дорослих та дітей – це все речі у пристойному стані, якими цілком можна користуватись. Нам вони не потрібні. Тож вони лежали, припадаючи пилюкою та займаючи місце. Хоч бери викидай. Але навіщо викидати те, що може підійти іншим людям? Гляди, когось і виручимо, – пояснив свій вчинок Денис Мироненко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *