Відновлюють сцену Дитячому парку, що у центрі Черкас

У Дитячому парку, що у центральній частині Черкас комунальники ремонтують сцену просто неба для проведення концертів та свят. Іде підготовка до відкриття локації для проведення невеликих мистецьких заходів.

Про це повідомляє журналіст «City News» з посиланням на директора КП «Дирекція парків» Геннадія Шевченка.

– З ініціативою виступив Департамент освіти, і ми її підтримали, адже всім черкасцям надзвичайно сподобались заходи Мистецького Хрещатика, що відбувались до війни на вулиці Хрещатик щовихідних протягом всього літа. Тоді там могли виступати дитячі колективи, проводились художні пленери, митці області представляли свою творчість. Через воєнний стан зараз усі масові заходи заборонені, однак людям треба якось відволікатись від важких буднів. Тому у дитячому парку ми створимо таке місце для творчого проведення часу», – зазначив Геннадій Шевченко.

Стару сцену капітально ремонтують. Її розібрали, зробили вентиляційні люки, щоб підніжжя сцени добре провітрювалось і не пліснявіло. На даний час укладають новий дерев’яний брус, який обробляють  спеціальними розчинами проти гниття. Вже відремонтували та пофарбували лавочки імпровізованої глядацької зали. На черзі – ремонт та фарбування стін.

Відкрити локацію комунальники обіцяють у середині весни, і буде доступна до останніх теплих днів восени.

Загалом роботи з облаштування клумб, насаджень та обрізка дерев триває в усіх парках обласного міста.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *