Модним одягом мам-переселенок у Черкасах регулярно забезпечує Світлана Кузіна

Новий і модний одяг відповідно до сезону у Черкасах регулярно дарують для мам з переселенських родин власники Boutique-O la la. Близько року вони передають нові жіночі речі клієнткам Дитячого благодійного центру допомоги, яким опікується, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Фонд від імені наших клієнток висловлює щиру вдячність черкаським підприємцям Віктору та Світлані Кузіним, власникам Boutique-O la la за їхню щедрість, милосердя і небайдужість до людей, які через війну втратили можливість спокійно жити у власній домівці. Наше партнерство триває майже рік, і за цей час Віктор та Світлана, передаючи нашим клієнткам новенький, модний одяг, подарували водночас і можливість покращити власний гардероб, і безліч позитивних емоцій. Разом ми непереможні, – сказала Інна Бандура.

Як відомо родина Кузіних співпрацює з Дитячим благодійним центром  допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті» буквально з перших днів його роботи. Більше року він працює як магазин безкоштовних товарів для підтримки вагітних жінок на крайньому терміні вагітності та мам, які виховують діток до двох років.

Про діяльність Центру родина черкаських підприємців – Віктор та Світлана Кузіни дізнались буквально зразу, як у Черкаси почали прибувати жителі регіонів, охоплених війною.

– З Інною Бандурою та діяльністю створеного нею Благодійного Фонду мене познайомив мій чоловік Віктор, який був знайомий з нею ще за довго до війни. Бізнес ведемо з чоловіком багато років. Окрім бутіка маємо ще маленький агробізнес – вирощуємо ягоди. Варення з ягод ми періодично передаємо нашим захисникам на фронт. Одяг щомісяця передаємо виключно новий, з тих партій, які купуємо для реалізації у Черкасах. Речі даємо під сезон. Взимку це були куртки, взуття, светри. Нині ж шорти, сарафани, спідниці. Хоч цей одяг дорослих розмірів, але він може підходити і підліткам, які у рості наздогнали своїх мам. Нам дуже приємно і комфортно співпрацювати з Дитячим благодійним центром  допомоги БО «БФ «Хрещатик-Сіті». Адже все, що передаємо волонтери Центру чесно передають тим, кому він і був адресований, – розповіла Світлана Кузіна.

Дуже задоволені такою співпрацею і клієнтки Фонду. Вони завжди з нетерпінням очікують на чергову партію одягу від Boutique-O la la.

– Отримувати такі подарунки надзвичайно приємно. Бо для кожної жінки просто необхідно мати у гардеробі багато різних речей. А цей шопінг – не лише поповнення гардеробу, але й неабияке психічне розвантаження, – поділилась враженнями одна з клієнток Дитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою: Модний одяг мамам-переселенкам дали у Черкасах підприємці

Підприємиця Світлана Кузіна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *