Відкритий захист волонтерських проектів на грант з міського бюджету відбувся у Черкасах

У Черкасах відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій волонтерських організацій на грант з міського бюджету. Головна умова конкурсу – діяльність учасника має бути спрямована на доставку допомоги для Збройних Сил України з-за кордону.

Про це журналісту «City News» повідомила в.о. керівника Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Юлія Ніконенко.

– Під час відкритого захисту конкурсних пропозицій волонтерських організацій, які  займаються міжнародною гуманітарною допомогою для потреб Збройних Сил України заслухали всіц надані пропозиції. Усі представлені проєкти відповідають меті. Переможців, відповідно до умов конкурсу, незабаром визначить конкурсна комісія, – зазначила Юлія Ніконенко.

«City News» раніше інформував читачів  про те, що ініціатором запровадження міської програми підтримки волонтерів, які збирають і доправляють в Україну міжнародну допомогу для українського війська, із можливістю отримати грант з бюджету Черкас, виступила очільниця волонтерської організації – БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Не так давно для функціонування цієї програми з міської скарбниці виділили 500 тисяч гривень. За її умовами кожна із десяти волонтерських організацій, чиї проєкти визнають кращими, отримають гранти у сумі 50 тисяч гривень.

Довідка «City News»:

БО «БФ «Хрещатик-Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Володимир Лимаренко-Полянський

Читати за темою:

У Черкасах волонтери змагатимуться за грант на доставлення в Україну допомоги для ЗСУ

Захист проектів на допомогу армії за грант від міськради вперше відбудеться у Черкасах

Грантовий конкурс для волонтерів оголошено у Черкасах. Прийом заявок до 26 вересня

За грант у сумі 50 тисяч гривень можуть позмагатись волонтерські організації Черкас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *