У Черкасах відзначили учасників проєкту “Нестереотипні”

У Черкаській міській раді відзначили учасників проєкту «Нестереотипні», який реалізувався у Черкасах в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти гендерно зумовленого насильства».
Мета якого підвищити обізнаність педагогів з числа практичних психологів та соціальних педагогів про гендерні стереотипи, які толерують насильство.
Завдяки проєкту було досягнуто таких результатів:

  • підвищення рівня обізнаності 37 освітян закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти;
  • проведено 33 інформаційні заходи для 716 класних керівників на тему впливу гендерних стереотипів на процес толерування насильства в громаді;
  • проведено 103 соціально-профілактичних гри «Рамка сприйняття» для 2151 здобувачів освіти.
  • в 32-х закладах загальної середньої та професійно-технічної освіти проведено соціальну акцію «Маніфест: мені є що сказати», учасниками якого стали близько 1000 учасників.
    “Дякую Черкаському міському центру соціальних служб та Департаменту освіти за масштабування та якісну реалізацію соціально-важливого поєкту. Завдяки вашим зусиллям у житті стане менше насильства”.- подякувала заступниця міського голови Марина Гаркава.
    Анастасія Чубіна наголосила, “Діти відчувають емоційний стан і батьків, і педагогів. Тому, під час воєнного стану, важливо акцентувати увагу не лише на психоемоційному стані дітей, а й допомагати педагогам долати стрес та втому”. – розповіла заступниця міського голови.
    Проєкт підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *