Їжу, одяг, амуніцію, засоби гігієни передали до Черкас жителі Німеччини

Два автофургона завантажених благодійною допомогою від жителів німецького міста Нойруппін прибуло у Черкаси. Нова партія допомоги загальною масою понад 4 тони – черговий подарунок від традиційних партнерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Серед переданого їжа, одяг, ковдри та постільна білизна, медичні засоби і обладнання а також речі, необхідні для солдатського побуту та парамедиків.

Як повідомила журналістам “City News” керівник і засновник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, це вже четвертий великий вантаж гуманітарної допомоги, який зібрали і відправили до Черкас Григорій Кох (Верємєєв) та Абдулгані Тургут, які проживають у німецькому місті Нойруппін (земля Бранденбург).

З ліва на право: Абдулгані Тургут, Ігор Ясильківський, Григорій Кох (Вєрємєєв)

Вони ж налагодили відносини «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» з Червоним Хрестом у Німеччині.

– Нині ми отримали для передачі захисникам України продути харчування, засоби гігієни, одяг і багато всього іншого з того, що нині потребують і військові і переселенці. Передавати ці речі за призначенням ми почали буквально одразу з моменту отримання. Волонтерський «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» своєю сумлінною працею на перемогу здобув авторитет не лише у Черкасах, але й далеко за межами краю і України. Німецькі підприємці – Григорій Кох (Верємєєв) і Абдулгані Тургут – це друзі волонтерської родини Олени та Ігоря Ясильківських, які працюють у «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», – підкреслила Інна Бандура.

Завдяки невтомній праці і особистим зв’язкам цієї волонтерської родини, Пункт отримав три вантажі з продуктами, засобами гігієни, різними речами, необхідними для армії, медикаментами й медичним обладнанням для лікарень, дитячим харчуванням, одягом та іншими речами для переселенців. Не так давно вони передали для потреб військових у Харкові автобус – пересувний шпиталь. Нині у складі четвертої партії допомоги, Пункт отримав продукти харчування, засоби гігієни та інші необхідні речей для Збройних Сил України, які волонтери Пункту вже почали передавати у військові частини відповідно до їх запитів.

З ліва на право: Олена Ясильківська та Інна Бандура

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його засновником і очільником виступила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Читати по темі:

Гуманітарна допомога на 100 тисяч євро прибула до Черкас (фото, відео)

Нова партія гуманітарної допомоги з Німеччини прибула до Черкас

Автопоїзд з гуманітаркою з Німеччини прийняли черкаські волонтери з «Хрещатик Сіті»

У Черкаси прибула допомога з Німеччини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *