У Черкасах дитячий садок перетворили на шелтер з усіма зручностями для ста переселенців

На житло для переселенців з усіма зручностями у Черкасах перетворили приміщення дитячого садочка, що по вул. Кобзарська за кошти міської скарбниці обласного міста.

Як повідомив журналіст «City News», міський голова Черкас оглянув  новий шелтер для переселенців.

На зручне житло для переселенців реконструювали приміщенні колишнього дитячого садочка на вулиці Кобзарській. Роботи проводили за кошти громади  Черкас, при

при допомозі Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України у партнерстві з колегами Канадської організації.

Загалом у приміщення шелтера, що розрахований на 100 жильців, облаштували 26 блоків сімейного типу з окремими санітарними вузлами, душовими, кімнатами для прийому їжі та спальними кімнатами. Всі помешкання умеблювали та оснастили електроплитами, мікрохвильовими печами, холодильниками, електрочайниками, бойлерами, пральними машинами.

Вже зараз почався процес розселення родин переселенців, які проживатимуть у шелтері безкоштовно. Новий шелтер – це вже друге об лаштоване приміщення для переселенців. Перший шелтер раніше стоврили у приміщення колишньої дитячої поліклініки, що по вулиці Благовісній.

На сьогодні у Черкасах тимчасовий притулок знайшли понад 30 тисяч внутріньопереселених осіб.

Фото пресслужби Черкаської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *