Засоби дитячої гігієни у Черкаси передали волонтери із «Совиного Гнізда» (Ужгород)

Вже не перший рік триває партнерське співробітництво між  благодійним фондом БО «БФ «Хрещатик Сіті» (Черкаси) та  ГО «Совине Гніздо» з Ужгорода.Засоби гігієни для найменших українців із переселенських родин, що проживають у Черкасах, і якими опікується Дитячий благодійний центр допомоги благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті», днями передали партнери із «Совиного Гнізда».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Завдяки нашим партнерам ГО «Совине Гніздо» із міста Ужгород ми вчергове отримали підгузки та засоби гігієни для дітей. Для нашого Центру це надзвичайно актуальна допомога, адже ми опікуємся родинами вимушених переселенців де є жінки, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або ті, хто виховує маленьких діток віком до двох років. Незабаром розпочнемо видачу того, що отримали. Також наші партнери із «Совиного гнізда» передали нам ентеральне харчування, яке ми передамо у медичний заклад де проходять лікування наші захисники. Щиро дякуємо нашим партнерам ГО «Совине Гніздо» за надану допомогу, яка надзвичайно важлива для клієнтів Центру, – сказала Інна Бандура.

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 родин переселенців, де є жінки на крайніх термінах вагітності, або ті родини ВПО, які виховують діток віком до двох років та багатодітних родин із Черкас, що потребують допомоги.

Читати за темою:

Дитячі підгузки від колег з Ужгорода отримали черкаські волонтери «Хрещатик-Сіті»

Дитячу суміш та памперси з Ужгорода передали у Черкаси

У Черкасах переселенцям з дітками видають гуманітарну допомогу, надіслану волонтерами з Ужгорода (фото)

Володимир Лимаренко-Полянський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *