Допомога з Латвії радує родини переселенців у Черкасах

Благодійну допомогу, привезену черкаською делегацією з Латвії продовжують роздавати переселенцям, які нині живуть у Черкасах волонтери  Благодійній організації «БФ «Хрещатик Сіті»  Інна Бандура.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті»  продовжує роздавати переселенцям та тим, хто цього потребує благодійну допомогу з тієї що ми отримали від наших іноземних та вітчизняних спонсорів, а також ту, яку нашій делегації надали латвійські партнери тоді, коли вона перебувала у Латвії, – пояснила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Як вже інформував «City News». Не так давно Латвію з суспільно-інформаційною та оздоровчою місією відвідала делегація з України. Візит організувала засновник і очільник БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. У складі делегації були діти та мами з Бахмуту, Маріуполя, Миколаїва, Черкас, Івано-Франківська, які приїхали на запрошення муніципалітету в місто Смілтене (Латвія). Окрім відпочинку учасники візиту вели інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо подій в Україні у зв’язку з російською агресією.

Читати за темою:

Волонтери роздали дітям шкільне приладдя від латвійських партнерів

Черкаському БО “БФ “Хрещатик Сіті” подякував латвійський дипломат і благодійник

Черкаська делегація «БФ «Хрещатик Сіті» привезе з Латвії благодійну допомогу

Черкаська делегація у Латвії розповідає світу правду про події в Україні (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *