Кашу, якою можна годувати космонавтів, у Черкасах приготували для малюків з переселенських родин (фото)

«Космічну» кашу для найменших українців з переселенських родин, отримав Дитячий благодійний центр допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті». Цей високоенергетичний і повністю екологічний продукт Центру надав традиційний партнер Фонду – черкаський виробник ТОВ «Черкасиелеваторзбут».

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

– Радію кожній можливості забігти в наш дитячий волонтерський центр і разом з Тетяною Моргуненко поспілкуватися з чарівними малюками! Обожнюю дітей, вони щирі і неймовірно надихають. Постійно хочеться їх чимось дивувати, дарувати їм подарунки, бо їх дитячі посмішки безцінні. І скажу відверто, кожного разу коли ми залучаємо гуманітарну допомогу на дитячий центр, радіє вся наша команда. Бо коли береш відповідальність по забезпеченню потреб майже 150 родин з маленькими дітьми, то відсутність того чи іншого з необхідного переліку змушує хвилюватися. Сьогодні мені хочеться щиро подякувати ТОВ «Черкасиелеваторзбут» за надану рисову та кукурудзяну кашу для малюків, яку ми з Діаною Глущик старанно пофасували з найпозитивнішою енергетикою. Також хочу подякувати колегам з ГО «СІЧ» та особисто Іллею Ястребом за дитячі підгузки. Разом до Перемоги!

Вже далеко не вперше від початку відкритого вторгнення російських загарбників в Україну, черкаське підприємство ТОВ «Черкасиелеваторзбут» надає БО «БФ «Хрещатик Сіті» допомогу для дітей з переселенських родин у вигляді своєї продукції. Каша, виготовлена підприємством, справді унікальна. Вона екологічна, не містить жодних домішок, і настільки калорійна, що її можна використовувати як їжу для космонавтів, або людей, яким необхідно максимально швидко набирати вагу.

Саме через це журналісти «City News» назвали цю кашу «космічною».

Про якість, екологічність і високу харчову цінність продукту розповів представник компанії-виробника:

– Наш продукт унікальний тим, що він не містить жодних домішок. У цій кукурудзяній каші немає нічого окрім кукурудзи. А ще вона високопоживна. Якщо звичайна каша при вживанні засвоюється людським організмом лише на 60 відсотків (невикористана решта виводиться), то наша засвоюється на 85 відсотків. Вона виготовлена за принципом харчування для космонавтів. Її цілком можна їсти і дорослим людям, але виключно тим, які фізично важко працюють. Адже у зворотньому випадку каша сприятиме швидкому набиранню ваги. Готовою до вживання вона стає після змішування з водою або молоком, у тому числі холодними. Різниця між змішуванням з холодною чи гарячою водою лише у кількості готового продукту. Змішавши кашу з холодною водою отримаєте 400 грам готового продукту, а якщо замінити холодну воду гарячою, то буде 500 грам. Нині, на жаль, ми припинили випуск цієї продукції, бо бойові дії охопили регіони, де були наші основні ринки збуту.

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Читати за темою:

У Черкасах виготовили дитячу екологічну кашу, якою можна годувати космонавтів

«Космічна каша» знову у меню маленьких клієнтів черкаського Фонду «Хрещатик Сіті»

Космічну кашу знову роздають у черкаському Центрі допомоги «Хрещатик сіті» (фото)

Молоко й «космічна» каша у тренді серед переселенців у Черкасах

Екологічно-«космічну» Кашу-Малашу почали роздавати у Черкасах

На світлині: Волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Діана Глущик (з ліва), очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура (з права)
«Космічна» каша вже у меню родин ВПО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *