Гуманітарку із Ужгорода мамам ВПО у Черкасах роздають волонтери «БФ«Хрещатик Сіті»

Партію засобів індивідуальної гігієни для найменших українців отримав благодійний фонд БО «БФ «Хрещатик Сіті» від своїх традиційних партнерів – волонтерської команди із Ужгорода БО БФ “Гуманітарний центр «Совине гніздо». Засоби гігієни для малюків вже роздають родинам внутрішньопереселених осіб, які перебувають на обслуговування Дитячого благодійного центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«До уваги матусь, які обслуговуються по програмі «Хрещатик-Сіті.Діти»! Завдяки підтримці від наших партнерів БО БФ “Гуманітарний центр “Совине гніздо” маємо в наявності і вже почали видачу підгузок за розміром 1,2,3. Дякуємо нашим колегам з міста Ужгород за таку вагому гуманітарну допомогу! Також щиро вдячні Гуманітарна Нова пошта за безкоштовне перевезення гуманітарної допомоги для найдорожчих- наших дітей».

Співпраця БО БФ «Гуманітарний центр «Совине гніздо» м. Ужгород та БО «БФ «Хрещатик Сіті» зав’язалась у 2022-му році.

– З колегами з «Совиного гнізда» познайомились ще влітку 2022-го року, коли почали співпрацювати з найпотужнішим на Черкащині волонтерським хабом, що працює у Звенигородці. З тих пір триває плідна співпраця. Колеги із Ужгорода знають, що ми опікуємось родинами з маленькими дітьми, то ж,відповідно, передають нам саме те, що потрібно для малюків. Від них фонд багато разів отримував дитячі суміші, памперси, ковдри, одяг, теплі  конверти для немовлят і багато іншого. Ми ж у свою чергу частину цієї допомоги перненаправляли на Харківщину для родин з маленькими дітками. І ця співпраця, на щастя, продовжується, – розповіла  Інна Бандура.

Довідка «City News»

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою:

На Харківщину з Черкас поїхало 400 упаковок дитячого харчування

Дитячу суміш та памперси з Ужгорода передали у Черкаси

Черкаським волонтерам з «Хрещатик Сіті» колеги з Ужгорода передали гуманітарку

Дитячі підгузки від колег з Ужгорода отримали черкаські волонтери «Хрещатик-Сіті»

З Ужгорода до Черкас передали дитячий одяг, ковдри та теплі конверти для немовлят

Американську кашу безплатно переселенцям у Черкасах роздають волонтери «Хрещатик-Сіті» (фото)

Магазин безкоштовних товарів для мам-переселенок у Черкасах облаштували стійкою для одягу

У Черкасах переселенцям з дітками видають гуманітарну допомогу, надіслану волонтерами з Ужгорода (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *